McDonald’s’ın Quarter Pounder hamburgerlerinde E. coli bakterisi tespit edildi. Bu durum, şirketin hisselerinde yüzde 7’lik bir düşüşe yol açtı.
Hamburgerlerde tespit edilen koli basili (E.Coli) bakterisi salgınına taze doğranmış soğanların neden olduğu belirlendi.
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), ülkenin 13 eyaletinde fast food markasının ürettiği hamburgerlerde koli basili bakterisi nedeniyle hastaneye kaldırılanların sayısının 90’a yükseldiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, “Kullanılan taze doğranmış soğanlar, bu salgının muhtemel kaynağıdır” denildi.
Bunlarıda Beğenebilirsiniz
Sign Up For Daily Newsletter
Be keep up! Get the latest breaking news delivered straight to your inbox.
[mc4wp_form]
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.